w

WAFIQ AZIZAH “KUMPULAN NASYID”

shalawat jawa ajining diri

Ajining diri kuwi songko baguse lathi
Ajining rogo jarene songko busono
Mulo songko kuwi ngendikan sing ati ati
Ojo sembarangan mundak gawe larane ati

Ragane diajeni ngagem busono sing rapi
Aurate ditutupi disawang nyenengke ati

More album from Wafiq azizah
TOP ARTIST THIS WEEK
TOP ALBUM THIS WEEK